‘Hoe langer je ze opsluit, hoe gevaarlijker je ze mogelijk maakt’: Hoe ga je om met mensen als Dave de Kock? – Tom Vander Beken

Dave De Kock wordt samen met zijn partner verdacht na het tragische overlijden van de 4-jarige Dean. De Kock zat eerder al een gevangenisstraf van tien jaar uit voor onmenselijke behandeling van zijn stiefzoontje Miguel, met de dood tot gevolg. Tien jaar cel en dan weer op vrije voeten zonder verdere opvolging, had dit niet anders gekund? Wat drijft iemand ertoe om dit soort daden te plegen en hoe voorkom je dat ze het opnieuw kunnen doen? In deze podcast, gemaakt door Dries Vermeulen, is onze Tom Vander Beken te gast en geeft hij meer duiding over deze situatie. (Gepubliceerd door Duidelijk, een podcast van De Morgen)

! Beluister deze op onze pagina Podcast !

%d bloggers vinden dit leuk: